کد مطلب: 184284
معاونت توسعه مديريت نظام پزشکي خبرداد؛
امروز؛ آغاز توزيع واکسن آنفلوآنزا براي مطب دار‌ها
تاریخ انتشار : 1399/07/16 12:10:59
نمایش : 1157
تاجرنيا گفت: از امروز واکسن آنفلوانزا در بين مطب دار‌ها توزيع مي‌شود و آنها مي‌توانند از اين واکسن استفاده کنند.

به گزارش هفت چشمه به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علي تاجرنيا معاونت توسعه مديريت و منابع سازمان نظام پزشکي در خصوص توزيع واکسن آنفلوانزا به اعضاي جامعه پزشکي اظهار کرد: همان‌طور که استحضار داريد با توجه به اينکه در آغاز فصل سرما هستيم، با پيش‌بيني‌هاي صورت گرفته واکسن آنفلوانزا به ميزان سال‌هاي گذشته به کشور وارد شده، اگرچه با توجه به شرايط کرونا طبيعتاً ميزان درخواست امسال بسيار بيشتر است، اما ميزان وارد شده به کشور طبيعتاً متناسب با سال‌هاي گذشته بود.

معاونت توسعه مديريت و منابع سازمان نظام پزشکي گفت: امسال يکي از دغدغه‌هاي سازمان نظام‌پزشکي اين بود که کساني که در صف اول مواجهه با بيماري هستند در وهله اول مصونيت پيدا کنند و خوشبختانه وزارت بهداشت، پرسنل و پزشکان را در بيمارستان‌هاي دولتي و خصوصي در سراسر کشور حمايت کرد و درنتيجه جهت‌گيري سازمان نظام‌پزشکي حمايت از بخشي از اعضاي جامعه پزشکي بوده که در مطب‌ها مشغول فعاليت هستند؛ اين افراد صف اول و خط مقدم مواجهه با بيماران بوده  و خوشبختانه با پيگيري‌هاي صورت گرفته يکصد هزار دوز واکسن آنفلوانزا چهار ظرفيتي در اختيار سازمان نظام پزشکي قرار گرفته است.

تاجرنيا درخصوص اينکه اين ميزان واکسن براي تامين نياز پزشکان کفايت مي‌کند، گفت: حدود ۳۰۰ هزار عضو جامعه پزشکي در سراسر کشور داريم و با توجه به مشغوليت بخش عمده‌اي از آن‌ها در بخش‌هاي مختلف تحت پوشش وزارت بهداشت فکر مي‌کنيم که اگر اين ميزان به شکل درستي توزيع شود، مي‌تواند پاسخگوي نياز افرادي که در مطب‌ها مشغول هستند، بدهد.

او با اشاره به توزيع واکسن‌ها در سرتاسر ايران و در تمام ۲۰۶ شهر داراي نظام پزشکي در ايران بيان کرد: مرحله اول توزيع در سطح کشور انجام شده است و ظرف امروز و فردا توزيع واکسن‌ها در بين اعضاي جامعه پزشکي شروع خواهد شد.

معاونت توسعه مديريت و منابع سازمان نظام پزشکي افزود: براي دريافت واکسن پزشکان و دندانپزشکان که در مطب يا دفاتر کار مشغول خدمت هستند بايد با نظام پزشکي شهرستان مربوطه تماس بگيرند و شيوه دريافت را مطلع شوند.



او در خصوص توزيع واکسن آنفلوانزا براي پزشکان شهر تهران گفت: در تهران با توجه به تعداد افرادي که بايد واکسن را دريافت کنند از امروز و ظرف مدت يک هفته و به تدريج اس ام اس‌هايي به شماره همراه همکاران ارسال خواهيم کرد و متناسب با اطلاعات افراد  از جمله منطقه شهري و  محل سکونت يا طبابت، داروخانه‌اي به آن‌ها معرفي خواهد شد که مي‌توانند با مراجعه به آن‌ها واکسن را دريافت کنند.

تاجرنيا اضافه کرد: اين ميزان واکسني که در اختيار نظام پزشکي قرار داده شده صرفاً براي خود اعضاي جامعه پزشکي است و به صورت رايگان توزيع مي‌شود. خواهش ما اين است که همه افرادي که در بيمارستان‌هاي دولتي يا خصوصي مشغول به کار هستند و از طريق معاونت بهداشتي وزارت بهداشت اين واکسن را دريافت مي‌کنند، حتي‌المقدور مراجعه‌اي به سازمان نداشته باشد تا ساير همکاران بتوانند واکسن را دريافت کنند. اميدوار هستيم با توجه به تامين اعتبار خوبي که براي ورود چندين ميليون واکسن ديگر صورت گرفته است در گام‌هاي بعدي بتوانيم خانواده‌ها و همکاران پزشکان را هم تحت پوشش قرار دهيم.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg